Om prosjektet


Oppdragsansvarlig

Finn Bragnes - Sem & Johnsen Prosjektmegling - Nyeboliger

Selger/Utbygger

B1 Bolig AS - datterselskap av Skanska Eiendomsutvikling AS

Eiendomstype

Leilighet

Betegnelse

Gnr. 207 Bnr. 458 i Oslo kommune

Byggeår

2019

Forretningsfører

Forretningsfører

Beliggenhet

Velkommen til 54 elegante leiligheter som bygges sammen med det nye Nordic Choice hotellet i Bjørvika. Det blir leiligheter fra kompakte 2-roms på 41 m2 opp til inntrukket toppleilighet på 140 m2.

Det er hovedvekt på leiligheter mellom 65 og 105 m2. Alle får store balkonger og tilgang på felles takterrasse.

Her står estetikk og komfort i høysetet. Opplev den fristende blandingen av moderne arkitektur og lyse og delikate hjem. Her får du hverdagsluksus rett ved fjorden. Ta del i det urbane livet midt blant landets mest distingverte kulturinstitusjoner, trekk deg tilbake til den private bakhagen eller finn roen på den felles takterrassen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Her kan du finne ro og glede i urbane omgivelser. I tillegg til en ny badestrand rett utenfor Operaen, kan kjøperne av boligene i Operagata 20 glede seg over en hyggelig bakhage, nydelig takterrasse og hver sin flotte balkong. Her lever du lunt og skjermet med storbyen rett på utsiden. Her står estetikk og komfort i høysetet.

Bjørvika har rukket å bli en trivelig og levende bydel, og er i stadig utvikling. Her bor man i gangavstand til Oslo sentralstasjon. Du har et mangfold av restauranter i umiddelbar nærhet. Kritikerroste Vaaghals ligger på den andre siden av gaten, og vil du ha mat i verdensklasse er det heller ikke langt til for eksempel Maaemo, og mat fra alle verdenshjørner ligger i kort avstand på Grønland og i Gamlebyen. I tillegg til alt man kan nyte i nåtiden, så er fremtiden rett rundt hjørnet og man kan ikke annet enn å glede seg til hvordan Bjørvika vil framstå når leilighetene er klare til innflytning. Akerselvalmenningen vil befinne seg rett ved Operagata 20.

Dette blir et trivelig uteområde for rekreasjon hvor du kan nyte både kunst og natur. Om et par år skal det ikke være nødvendig å forlate denne bydelen. Alt av butikker og servicetilbud vil befinne seg her. Og kanskje det endelig kommer en gondolbane, slik at du kan spise lunsj på  Ekebergrestauranten i forbindelse med en liten tur i det blå, isteden for å måtte ta blåtrikken? Skulpturparken trenger du ikke å vente på, og Ekebergskogen rundt som kombinerer kunstopplevelser med friluftsliv er den nærmeste marka til Bjørvika.

Bygninger

Det er ett bygg som består av en sokkel som dekker hele eiendommen. I sokkel er det resepsjon og lobbyområder til hotellet, butikker, restauranter og annen næring rettet mot omliggende gater og torv.

Oppe på sokkeletasjen - som er ca. 6 meter høy, er det 2 bygningskropper - et boligbygg med 54 selveierleiligheter fra 41 til 140 m2 og et hotell med ca. 300 rom. Mellom byggene - på taket av sokkeletasjen etableres en takhage. Helt på toppen av boligbygget blir det en takterrasse kun for beboere.

Byggemåte

Bygget er fundamentert på pæler. Bygget oppføres med bærekonstruksjoner i stål og betong. Etasjeskiller er i betong. Fasadene består av isolerte klimavegger med innvendig gipsplatekledning. Fasadematerialet er i hovedsak aluminiumspaneler.

Standard

Det leveres vannbåren gulvvarme, 1-stavs parkett, delikate plassbygde bad med storformat fliser og vegghengt WC. HTH eller tilsvarende leverandør av kjøkken og baderomsinnredning. Det betyr at de som ønsker å virkelig oppgradere til det beste dansk kjøkkeninnredning kan by på - Unoform - også kan være en del av tilvalgene. Det er slette gipshimlinger (ingen V-fuger).

Oppvarming

Vannbåren fjernvarme fra Hafslund - som legges i gulv.

Parkering / Garasje

Det er 34 p-plasser i garasjeanlegg. Heis fra garasjeplan til leilighetsplan. Garasjer selges saparat. De største leilighetene har fortrinn til plass. Pris pr. plass er kr. 750.000,-